Musiikintoistajat Ry on nyt yhdistysrekisterissä

By Musiikintoistajat

Tänään saapui PRH päätös, jossa hyväksyttiin yhdistyksen nimen muutos, ja uudet säännöt, jotka toteuttavat ammattiyhdistykselle tarvittavia asioita. Entiset Karaokeliiton säännöt olivat sopineet enemmän harrastustoimintaan.

Musiikintoistajat toivottavat jäsenikseen kaikki DJ, Karaokevetäjät, Radiojuontajat, Ryhmäliikuntatunitien vetäjät ja muut ammatti-ihmiset, jotka toistavat taustamusiikkia julkisesti ammatikseen. Yhdessä voimme saada etuja, esimerkiksi polttoainehyötyä, laki-, Teosto- ja Gramex -suojaa sekä tulevaisuudessa myös työttymyysetuutta kun jäsenmäärä kasvaa.

Ammattiyhdistys on perustettu ajamaan keskitettyä teosto ja gramex korvausmallia, jossa ison erämaksun sijaan maksetaan jäsenmaksumallissa testo ja gramex -osuudet. Lisäksi ajamme esimerkiksi ravintoloille toistoalennusta, sillä jos dj jo maksaa julkisesta toistosta, tulisi yhdistyksen mielestä ravintolan saada alennusta toistokorvauksista.

Liity mukaan ajamaan toistoalalle etuja, parempaa tekijänoikeuskorvausmallia ja esimerkiksi sakkouhan poistamista toistajilta sekä vapaan lähdemateriaalin (LP, CD, MP3, poltettu, kopioitu) käyttöä toistoalalle kunhan kuuluu Musiikintoistajat Ry:n.

 Kategoria: Uncategorized

Jätä vastaus