Yhdistyksen voimassa oleva jäsen maksu on 230 € tai 2,2% keikoista 10 600 € tulorajaan saakka eli 230 € täyttyy vuositasolla. Jäsen päättää maksaako kerralla vai osissa keikkapalkkioistaan. Kuitenkaan jäsenmaksua ei tarvitse maksaa ellei suorita ammatikseen musiikintoistokeikkaa. Kerta DJ:kin voi maksaa vain 2,2% jäsenmaksua keikastaan. Esimerkiksi 100 € kertakeikaista maksat jäsenenä vain 2,2 €.

Jäsenen keikkailua valvotaan aika-ajoin ja keikkapaikkatarkistelua suoritetaan mikäli havaitaan yhdistyksen jäsenen suorittavan keikkoja, mutta tilityksiä ei kerry asian mukaisesti.

2,2% tilitityksen voi tehdä myös kuukausittain kerrallla, eli kuun lopussa tilittää koko kuun ansiosta 2,2% osuuden kunhan 230 € rajapyykki ei tule vastaan.

Yhdistys on esittänyt, että jäsenmaksun lisäksi yhdistys perisi ammatikseen musiikkiatoistavan maksavan 1,4% keikoistaan tekijänoikeuskorvauksia Teostolle ja Gramexille, mutta varsinkin Gramex on ollut idean vastahangassa. Otamme vastaan mielelämme yhteydenottoja mikäli tekijänoikeismaksua voitaisiin periä jäsenen jäsenmaksuissa.

Maksamalla tekijänoikeuskorvausta jäsenmaksussaan on yhdistys esittänyt, että sen jäsenellä olisi voitava toistaa musiikkia mistä vain tallenteesta tai digiformaatista ilman tekijänoikeusuhkaa. Jäsen vilauttaa vain jäsenkorttia.

On myös esitetty Hotelli ja Ravintoloille alennusta tekijänoikeusmaksuista mikäli jäsenemme suorittaa keikkoja. Tällä edesautettaisiin DJ:n työllistymistä entistä useampaaan paikkaan.

Olemme avoinna jäsenien hyville ehdotuksille, mitä asioita ammattiyhdistyksen tulisi ajaa musiikintoistajien eduksi.