Aurinkoista kesäpäivää

By Musiikintoistajat

Yhdistyksen perustamista on pohdittu jo usean vuoden ajan. DJ ja Karaokealalla on useita ongelmia joista päälimmäisiin kuuluu pimeätyövoima, tekijänoikeusmaksut. Näitä vasten luettiin erilaisia artikkeleita joidenkin jo ideoimista asioista kuten:

http://klubitus.org/topic/59958-dj-yhdistys-suomessa

Kuitenkin ehdotuksista puuttui punainen lanka, jonka vuoksi yhdistyksen perustaminen ei ole ollut järkevää. Useita vuosia DJ ja Karaoke alalle on tehnyt allekirjoittaneelle sikäli hyvää, että ongelmatilanteihin keikka-alalla voisi puuttua tällä sivustolla järkevällä ammattiyhdistysmallilla. Se määrittelisi jäsenmaksut, josta osa on testo ja gramex osuus. Lisäksi tuotetaan tavanomainen lakimiespalvelu sekä ajetaan erilaisia malleja ravintoloiden tekijänoikeusasioihin kuten yhdistyksen jäsenen suorittamasta työstä saisi tuntipohjaista alennusta tekijänoikeuskustannuksista. Itse asiaassa tämä on ainoa este, ettei yhdistystä ole vielä kannattavaa perustaa. Mikäli Teosto ja Gramex näkevät ammattiliiton teesit hyvinä, ja päästään yhteisymmärykseen, voi yhdistys päästä vauhtiin.

Tästä syystä tarvitsemme sinun tukeasi. Monen voimalla saamme äänemme kuulumaan. Ilmaise tukesi ammattiyhdistykselle registeröitymällä sivustolle ilmaisesti.

 

 Kategoria: Uncategorized

Jätä vastaus